Decred koers

Decred koers

De Decred koers is er een die al een aantal jaar loopt. Februari 2016 is het beginpunt van deze toch wel verrassende koers. Verrassend in de positieve zin. De Decred waarde kent tot nu toe twee pieken, oftewel hoogtepunten. Deze werden behaald tijdens de crypto-hype die eind 2017 ontstond, en het voorjaar van 2018. Ben je geinterresseerd in het kopen van Decred? Of in de ontwikkelingen die deze waarde Decred koers heeft meegemaakt? Lees dan gerust verder en wij van NuCrypto kunnen met zekerheid zeggen dat je hierna alles weet over deze koers. Tot slot bespreken we onderaan de pagina het toekomstbeeld wat wij van deze Decred waarde hebben.

In onderstaande chart kun je de huidige Decred waarde zien en kun je tot maximaal één jaar terug kijken.

  • DCR
  • Decred
    (DCR)
  • Price
    18.44
  • Market Cap
    198,902,424.00

Vallen, en weer opstaan

Op het moment dat de munt live ging, was de Decred waarde € 1,03. Het eerste jaar was zwaar en in december zakte de waarde zelfs tot onder de € 0,50. Maar vanaf de eerste dag in 2017 ging het de goede kant op. In juni werd al een Decred prijs van € 38,43 aangetikt. De waarde was al zo’n 80 keer zo veel als in december 2016. Hier bleef het niet bij. In november barstte de crypto-bom volledig. Cryptovaluta was gesprek van de dag en iedereen wilde er wat van hebben. Dit was vooral te danken aan grote munten als Bitcoin, Ripple en Ethereum. Alle waardes schoten als een raket de lucht in. Op 8 januari 2018 werd een Decred koers van € 100,80 aangetikt. Dat betekend een bijna ongeloofwaardige stijging, namelijk 200 keer zo veel als een jaar er voor. Helaas is een hype tijdelijk en dat zag je terug in de koers. In maart was de Decred koers terug bij € 32. Wat nog steeds een geweldige prestatie is als je kijkt waar het mee is begonnen.

Maar waar veel munten het nooit meer voor elkaar hebben gekregen om terug te komen bij deze record-hoogte, is dat bij Decred wel gelukt. In april en mei van 2018 ging het geweldig met de koers Decred waarde. De prijs heeft in die tijd zelfs weer boven de € 90 gezeten. Dit blijkt dat er veel potentie in deze munt zit en dat hij ongelofelijk sterk is. Daarna is het achteruit gegaan met de gehele crypto-wereld en daar kan de Decred coin moeilijk tegenop boksen. De waarde zakte tot onder de € 20 aan het eind van 2018. Sinds het jaar 2019 is aangebroken gaat het goed en zien we positieve ontwikkelingen in de Decred koers. We zien een langzame stijging die de waarde al weer terug heeft gebracht tot boven de € 25 in mei 2019. We hopen dat deze positieve lijn wordt doorgetrokken.

Concurrentie voor de grote munten?

Ten eerste is de stijging die deze munt heeft doorgemaakt al een wereldprestatie op zich. Op het dieptepunt zo’n 50 eurocent waard, en uiteindelijk een waarde van € 100 aantikken. Dat kan maar een enkele munt navertellen. Ten tweede heeft de munt laten zien dat het kan opstaan uit een slechtere periode. De Decred koers liet zelfs zien terug te kunnen naar de hoogte tijdens de crypto-hype. Dat is iets wat zelfs de grote munten als Bitcoin en Ethereum bij lange na niet is gelukt. Wij van NuCrypto zijn er van overtuigd dat deze munt in staat is om door te pakken. Daar hebben wij vertrouwen in. Natuurlijk zou het helpen als de algehele crypto-wereld een boost krijgt, maar deze munt heeft laten zien het ook op eigen hand te kunnen. Houdt de Decred koers dus goed in de gaten.