Dash kopen

Dash kopen 

Tegenwoordig kun je heel makkelijk binnen enkele minuten Dash coin online kopen. Dit kan gemakkelijk via verschillende cryptocurrency exchanges. Tegenwoordig zijn er al veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers op het internet te vinden om Dash kopen iDEAL te realiseren. Er zijn tegenwoordig zo veel exchanges, dat het moeilijk is om de Dash exchange te kiezen die het beste is voor jou. Vandaar dat wij van Downen hebben gekeken wat de grootste en bekendste exchanges zijn. Deze hebben we onder de loep genomen en daaruit zijn een aantal plus- en minpunten gekomen. Verder hebben we een rating opgebouwd uit scores van NuCrypto-gebruikers en het NuCrypto-team. Wij hopen dat dit jou helpt met de keuze voor de juiste Dash exchange. 

Dash coin kopen iDEAL via een exchange

Dash coin kopen kan op heel veel manieren. Het gebruik van een exchange ligt daarin wel het meest voor de hand. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. De kans is namelijk heel groot dat je een van deze vijf exchanges gaat gebruiken. In onderstaande tabel vind je de rating terug van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team. Vervolgens vind je onder de tabel een onderbouwing van de ratings. Daarin worden enkele plus- en minpunten van de exchanges beschreven. Hopelijk helpt het jou verder met Dash kopen (iDEAL).

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

De hoogste score is voor Coinbase, en dit komt niet als een verrassing. Het is namelijk de grootste en bekendste exchange ter wereld. Coinbase heeft het grootste aantal gebruikers. Dan zou je ook verwachten dat het een groot aanbod heeft, maar niks is minder waar. Coinbase heeft maar 11 munten in haar aanbod. Jammer genoeg is Dash coin kopen nog steeds niet mogelijk via deze exchange.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Binance haalt dezelfde score als Coinbase. Het belangrijkste verschil tussen de twee is het aantal cryptomunten. Binance beschikt over meer dan 100 verschillende munten. Ook kun je Dash kopen iDEAL via deze Dash exchange. Verder heeft het de laagste fee ter wereld, namelijk 0,1%. Ook is het leuk om te weten dat deze exchange haar eigen munt heeft ontwikkeld, de Binance coin. De minpunten van Binance zijn de gebruiksvriendelijkheid van de website en dat er geen app beschikbaar is.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Dan Bittrex, een exchange met meer dan 100 verschillende munten. Bittrex staat bekend om het grote handelsvolume en een heel veilig systeem. Dash kopen behoort ook tot de mogelijkheden. Verder is het ook een pluspunt dat je gratis kunt storten en opnemen, mits je dit doet vanuit andere cryptocurrencies. Helaas wordt er net als bij Binance wel te vaak geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid van deze Dash exchange. Ook is er helaas nog geen app van Bittrex voor Dash coin kopen iDEAL.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Kraken is een exchange waarvan bekend is dat hij onmogelijk te hacken is. Dit zorgt er voor dat gebruikers zich in ieder geval altijd op hun gemak voelen. Op dit moment beschikt de exchange over iets meer dan 20 verschillende munten, waaronder Dash. Verder hanteren ze een hele lage fee: 0,16% voor de maker en 0,26% voor de nemer. Opnemen kost 9 cent. Dash kopen iDEAL kan dus snel, gemakkelijk en goedkoop via deze exchange.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex is een hele unieke exchange, die meer als 100 verschillende munten herbergt. Daar zitten een aantal speciale tussen die maar op weinig plekken te verhandelen zijn. Vandaar dat Poloniex een plekje in deze top vijf verdient. Ook deze Dash exchange beschikt over een lage fee: 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Een heel groot nadeel is alleen wel dat je alleen kunt storten met andere cryptovaluta. Dat betekend dat Dash coin kopen iDEAL niet mogelijk is. Tot slot wordt er vaak geklaagd over de snelheid van de website en de customer support. Deze staat op een laag pitje.

Lees de volledige Poloniex review.