Dash koers

Dash koers

De Dash koers heeft een lang verleden die te vergelijken is met vele andere cryptomunten. De koers loopt al een aantal jaren en de Dash prijs beleefde, niet geheel verrassend, haar hoogtepunt in december 2017. Samen met vele andere valuta bewoog het mee op de successen van wereldwijd meeste bekende munten als Bitcoin. De hele crypto-wereld kwam op zijn kop te staan en alle prijzen schoten als een raket de lucht in. Ook de waarde Dash koers beleefde een mooie tijd.

In onderstaande Dash chart kun je de koers live bekijken. Ook kun je de instellingen aanpassen om zo de gehele geschiedenis in te kunnen zien.

  • DASH
  • Dash
    (DASH)
  • Price
    101.94
  • Market Cap
    945,493,737.00

De Dash prijs kent maar één hoogtepunt

De Dash chart loopt zoals gezegd al een aantal jaren mee. Het bleef lang rustig rondom deze munt en er leek maar geen doorbraak te komen. Er waren natuurlijk altijd mensen die vertrouwen hadden in de munt, maar dit was een beperkt groepje. Plotseling werden cryptomunten wereldnieuws, en dan vooral Bitcoin. Voor veel mensen ging er een nieuwe wereld open waar ze nog nooit van hadden gehoord. Binnen enkele weken wist iedereen van het bestaan en werden mensen laaiend enthousiast en geïnteresseerd in het fenomeen. Iedereen wilde wat meepikken van dit succes en iedereen zag het helemaal zitten. Mensen hadden het gevoel dat ze wel mee moesten, er was voor hen geen andere optie. Dit was de toekomst en je kon er niet vroeg genoeg mee beginnen. De waarde van vrijwel iedere munt schoot omhoog, zo ook de koers Dash waarde. Tot begin 2017 schommelde de prijs rond de € 10,-. Vanaf begin 2017 is het rustig blijven stijgen, maar dat kwam nog niet in de buurt van de stijging die het in november en december doormaakte. Waar de prijs in oktober nog € 250,- was, werd in december het hoogtepunt bereikt met een Dash waarde van € 1276,50. Niet zo gek natuurlijk dat mensen op dat moment allemaal mee wilden liften met dit succes.

Helaas heeft het te kort geduurd en is de prijs vanaf dat moment alleen maar blijven zakken. Na een aantal maanden kwam de prijs weer onder de € 100,- uit en daar is hij sindsdien niet meer bovenuit gekomen. In de tussentijd hebben een aantal munten nog een tweede boom meegemaakt. Een boom die wel wat minder heftig was als die van eind 2017. Jammer genoeg is dat met de deze munt niet gebeurt.

Wat gaat er gebeuren met de koers Dash waarde?

De crypto-wereld is onvoorspelbaar, en dat geeft hoop. Deze onvoorspelbaarheid kan er zomaar voor zorgen dat het weer goed gaat met de munten. Het positieve van de koers Dash waarde is in ieder geval dat na een jaar van daling, de prijs sinds december 2018 stabiel is gebleven. Sterker nog, de waarde is vanaf december 2018 weer verdubbeld in slechts een aantal maanden tijd. Misschien is dit wel het nieuwe begin van een Dash prijs boom. Wij zijn van mening dat deze stabiliteit van dit moment een goed teken is voor de toekomst. Blijf dus vertrouwen hebben in de Dash koers want deze is nog lang niet afgeschreven.