Dash

Dash coin

De Dash coin is één van de meest populaire altcoins. Binnen korte tijd is de Dash coin erg geliefd geworden. We proberen je op deze pagina uit te leggen waarom dit zo is. Ook zullen we je duidelijk maken waar je Dash kopen kunt realiseren en hoe je hem snel kunt minen. Zo kun je jezelf goed informeren en aan de hand daarvan eventuele stappen ondernemen. De waarde van de munt wordt uitgedrukt in DASH, wat natuurlijk erg makkelijk te onthouden is. Het woord “Dash” is een samenvoegsel van de woorden “digital” en “cash” en onderstaand zie je direct de actuele Dash koers.

  • DASH
  • Dash
    (DASH)
  • Price
    102.37
  • Market Cap
    949,507,155.00

Rommelige start van de Dash crypto munt

De Dash crypto munt heeft al verschillende benamingen gehad. Bij de oprichting in januari 2014 werd het XCoin genoemd en al snel daarna werd het hernoemd tot Darkcoin. Dit omdat er een grotere focus op anonimiteit moest komen te liggen. Het starten van deze munt als cryptocurrency begon, mede hierdoor, niet heel soepel. Evan Duffield, de oprichter van de munt, heeft ook een emissie van bijna 2 miljoen XCoins binnen 24 uur laten plaatsvinden. Dit heeft zijn reputatie niet veel goeds gedaan. Hij lijkt zich echter nog steeds heel erg in te zetten voor de ontwikkeling van de cryptovaluta. Promotie rondom de Dash crypto munt en samenwerking met de community zit bovendien zeker goed.

 

Sterke punten van de Dash cryptocurrency

Het doel van de ontwikkelaars van de Dash coin is om een erg gebruiksvriendelijke cryptovaluta aan te bieden. Dit lijkt te zijn gelukt. Het is één van de meest geschikte munten voor het regelen van online aankopen en is dus niet puur bedoeld voor gebruik binnen een bepaald netwerk. Instappen is ook makkelijk en de Dash cryptocurrency is heel snel te minen. Hierdoor is de populariteit snel toegenomen.

Een belangrijk voordeel is bovendien dat transacties een stuk sneller afgehandeld kunnen worden dan bij bijvoorbeeld de Bitcoin. Dit komt door de InstaSend service. Deze service wordt mogelijk gemaakt door zogenaamde Masternodes. Die Masternodes vormen een decentraal netwerk van vele verschillende servers. Bij die servers worden alle transacties bevestigd. Er kan zo direct gecheckt worden of ze wel legitiem zijn. Doordat alles zo snel geregeld wordt, zijn transactiekosten ook nog eens relatief laag. Een laatste groot voordeel van de Dash cryptocurrency is de PrivateSend service, gebaseerd op CoinJoin. Hierdoor kun je anoniem blijven bij transacties en kan het zelfs onmogelijk gemaakt worden om de oorsprong van een betaling te achterhalen.

Dash kopen en verkopen

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more