Cardano kopen

Cardano kopen (ADA kopen)

De Cardano coin kun je tegenwoordig heel snel en gemakkelijk online kopen. Dit kan via een broker of een cryptocurrency exchange. Op het internet zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers om Cardano kopen met iDEAL (ADA kopen) of via andere manieren te realiseren. Wij snappen dat het moeilijk is om al deze exchanges te vergelijken en een keuze te maken. Vandaar dat wij van NuCrypto belangrijke plus- en minpunten van de vijf grootste exchanges voor jou op een rij hebben gezet. Hopelijk helpt het jou verder en kun je snel de Cardano coin kopen. 

Gemakkelijk en veilig Cardano coin kopen

ADA kopen kan tegenwoordig dus op heel veel manieren en op heel veel verschillende platformen. Toch is de meest snelle en ook veiligste manier om het via een exchange te doen. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. In de tabel hieronder zie je de ratings van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team in één tabel. Daaronder worden deze ratings onderbouwd en beschrijven wij de plus- en minpunten van deze exchanges. Hopelijk helpt het jou verder en kun je na het lezen van deze pagina gelijk de Cardano coin kopen. 

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase komt op nummer één, en dat is zeker geen verrassing. Het is namelijk de grootste exchange die er is qua bekendheid en gebruikers. Dan zou je natuurlijk verwachten dat je er veel verschillende munten kunt verhandelen, waaronder de ADA coin. Helaas moeten we je dan toch teleurstellen. Coinbase beschikt op het moment over 11 verschillende munten. Cardano kopen hoort hier helaas niet bij. Voor de plus- en minpunten van Coinbase verwijzen we naar de onderstaande link.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

In tegenstelling tot Coinbase kun je hier gelukkig wel de Cardano coin kopen. Binance staat bekend als de snelste exchange die er is en beschikt over meer dan 100 verschillende munten. Verder is het een hele betrouwbare exchange. Het grote pluspunt van Cardano kopen iDEAL bij Binance zijn de lage fee’s: 0,1%. Dit is het laagste van alle exchanges op de wereld. Ook is het uniek dat ze een eigen munt hebben ontwikkeld, de Binance coin. Helaas heeft deze exchange ook mindere punten. Veel mensen vinden dat de gebruiksvriendelijkheid van de website wel omhoog mag. Ook wordt er veel om een app gevraagd. Dit maakt het makkelijker om op elk moment van de dag op een fijne manier te kunnen handelen.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex is vooral bekend om het grote handelsvolume, de vele cryptomunten (100+) en de vele gebruikers. Ze leggen heel erg de focus op de veiligheid. Verder is storten en opnemen zelfs gratis, mits je dit doet vanuit andere cryptomunten. Helaas wordt er door beginners wel vaak geklaagd dat ze niet met Bittrex aan de gang kunnen omdat het te moeilijk is. De gebruiksvriendelijkheid zou dus verbeterd kunnen worden. En jammer genoeg beschikt ook Bittrex nog niet over een app. Cardano kopen is wel mogelijk via deze exchange.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Ook op Kraken is ADA kopen mogelijk. Deze exchange blijkt onmogelijk te hacken en dit geeft gebruikers dus een enorm vertrouwd gevoel. Kraken beschikt over iets meer dan 20 verschillende munten, wat betekend dat het ook nog tientallen munten mist die wel relevant zijn. De fee is redelijk laag: 0,16% voor de maker en 0,26% voor de nemer. Opnemen kost slechts 9 cent. Toch heeft ook Kraken wat minpunten tijdens Cardano kopen iDEAL. De website is namelijk regelmatig aan de trage kant en de interface mag wat makkelijker gemaakt worden. Anders is het voor beginners nog best lastig om hun weg te vinden in deze exchange. Ze beschikken tot slot nog niet over een app.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex is uniek vanwege het grote aantal munten (100+), maar vooral vanwege de speciale munten die hier tussen zitten. Deze munten zijn maar op weinig plekken te verhandelen. Deze exchange maakt gebruik van een lage fee: 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Maar Poloniex heeft een heel groot nadeel. Je kunt alleen storten met cryptovaluta. Ook is de website vaak aan de trage kant en hoef je niet te rekenen op een vlotte customer support.

Lees de volledige Poloniex review.