Bytecoin kopen

Bytecoin kopen Nederland (BCN)

Tegenwoordig kun je heel eenvoudig binnen enkele minuten Bytecoin kopen via een online platform. Dit kan gemakkelijk via een cryptocurrency exchange of broker. De afgelopen jaren is het aantal exchanges en brokers waar je Bytecoin kopen Nederland kunt realiseren enorm gestegen. Er zijn tegenwoordig zo veel exchanges, dat het moeilijk is om de Bytecoin exchange te kiezen die het beste bij jouw situatie past. Vandaar dat wij van NuCrypto hebben gekeken wat de grootste en bekendste exchanges zijn. Deze hebben we onder de loep genomen en daaruit zijn een aantal plus- en minpunten naar voren gekomen. Verder hebben we een rating opgebouwd uit scores van NuCrypto-gebruikers en het NuCrypto-team.

BCN kopen iDEAL via NuCrypto

Bytecoin kopen kan op heel veel manieren. Zoals gezegd kun je dat doen via een exchange of een broker. Het gebruik van een exchange ligt daarin wel het meest voor de hand, vooral voor beginners. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. De kans is namelijk heel groot dat je een van deze vijf exchanges gaat gebruiken. In onderstaande tabel vind je de rating terug van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team. Vervolgens vind je onder de tabel een onderbouwing van de ratings. Daarin worden enkele plus- en minpunten van de exchanges beschreven. Hopelijk helpt het jou verder met BCN kopen iDEAL.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase krijgt gemiddeld genomen de hoogste rating. Voor ons komt dat ook niet echt als een verassing. Het is namelijk de grootste en bekendste exchange ter wereld als je kijkt naar het aantal gebruikers. Je zou dan verwachten dat Coinbase over heel veel verschillende munten beschikt en dat ze daarom zo veel gebruikers hebben. Helaas moeten we je dan teleurstellen. Deze exchange beschikt maar over 11 munten en Bytecoin kopen online is helaas niet mogelijk via Coinbase.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Binance haalt dezelfde score als Coinbase en is net als Coinbase een zeer betrouwbare en bekende exchange. Het belangrijkste verschil tussen de twee is het aantal cryptomunten. Binance beschikt namelijk over meer dan 100 verschillende munten. Ook kun je BCN kopen iDEAL via deze Bytecoin exchange. Verder heeft het de laagste fee ter wereld, namelijk 0,1%. Ook is het leuk om te weten dat deze exchange haar eigen munt heeft ontwikkeld, de Binance coin. De minpunten van Binance zijn de gebruiksvriendelijkheid van de website en dat er helaas nog geen app beschikbaar is.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Dan Bittrex, een exchange met meer dan 100 verschillende munten. Bittrex staat bekend om het grote handelsvolume en een heel veilig systeem. In tegenstelling tot Coinbase behoort Bytecoin kopen Nederland hier wel tot de mogelijkheden. Verder is het ook een pluspunt dat je gratis kunt storten en opnemen, mits je dit doet vanuit andere cryptocurrencies. Dus niet via bijvoorbeeld euro’s en dollars. Helaas wordt er net als bij Binance wel te vaak geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid van deze Bytecoin exchange. Ook is er helaas nog geen Bittrex app beschikbaar voor Bytecoin kopen iDEAL.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Kraken is een exchange waarvan bekend is dat hij onmogelijk te hacken is. Dit zorgt ervoor dat gebruikers zich in ieder geval altijd op hun gemak voelen. Op dit moment beschikt de exchange over iets meer dan 20 verschillende munten. Hier hoort Bytecoin kopen online helaas niet bij.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex is een hele unieke exchange, die meer dan 100 verschillende munten herbergt. Daar zitten een aantal speciale tussen die maar op weinig plekken te verhandelen zijn. Op deze manier proberen ze anders te zijn dan vele grote exchanges. Vandaar dat Poloniex zeker een plekje in deze top vijf verdient. Ook deze Bytecoin exchange beschikt over een lage fee: 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Een heel groot nadeel is alleen wel dat je alleen kunt storten met andere cryptovaluta. Dat betekend dat Bytecoin kopen iDEAL niet mogelijk is. Tot slot wordt er vaak geklaagd over de snelheid van de website en de customer support. Deze staat op een laag pitje.

Lees de volledige Poloniex review.