Bytecoin koers

Bytecoin koers

De Bytecoin koers staat bekend om de extreme ontwikkelingen die het heeft doorgemaakt. Het is een koers die al vanaf 2015 loopt, maar waarvan de geschiedenis eigenlijk pas interessant is vanaf 2017. Sinds 2017 is aangebroken kent de koers Bytecoin waarde echt extreme koersstijgingen- of dalingen. Dat het dus zo snel kan gaan met deze munt maakt hem zo speciaal en interessant. Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen die de koers Bytecoin waarde heeft doorgemaakt en wat ons beeld is van de toekomst? Lees dan gerust verder en je zult er alles over te weten komen. Misschien zet het jou aan of helpt het jou verder met je Bytecoin kopen proces.

In onderstaande chart kun je de huidige waarde Bytecoin koers zien en kun je tot maximaal één jaar terug kijken.

 

Een koers met uitersten

Deze munt is heel bijzonder. In 2015 werd hij gelanceerd en de waarde is ruim anderhalf jaar lang onder de € 0,00005 gebleven. Dat is bijzonder laag. In maart 2017 begon het te lopen met de Bytecoin koers. Eind mei, dus eigenlijk maar 2 maanden later, was de waarde al gestegen naar € 0,0035. Daarna is het weer een aantal maanden rustig gebleven, totdat november aanbrak. Er ontstond wereldwijd een hype rondom cryptovaluta. Vooral munten als Bitcoin, Ethereum en Ripple kregen veel aandacht in het nieuws en op televisie. Het werd binnen no-time het gesprek van de dag. Dit zorgde er voor dat miljoenen mensen geïnteresseerd raakten in dit wereldje en allemaal wilden profiteren van het succes. Zo begon het balletje te rollen. Oftewel alle munten begonnen in waarde te stijgen. Op 1 januari 2018 bereikte de Bytecoin waarde haar hoogtepunt door een prijs aan te tikken van € 0,014. De waarde was zeker 300 keer zo veel geworden in vergelijking met een jaar daarvoor.

Zo snel als de waarde omhoog ging, zo snel zakte die ook weer naar beneden. In april was de Bytecoin prijs nog ‘maar’ € 0,0017. Maar in diezelfde maand ging het weer super goed en klom de waarde naar € 0,0078. Het werd weer minimaal vier keer zo veel waard in korte tijd. Helaas is dat de laatste positieve piek geweest in de Bytecoin koers. Vanaf dat moment is de waarde gaan zakken en ondertussen schommelt de waarde vanaf november 2018 onder de € 0,001. We zien wel dat de koers sinds het begin van 2019 een langzame stijging doormaakt. De extreme ontwikkelingen uit het verleden ontbreken nog. De huidige waarde kun je hierboven in de live Bytecoin chart bekijken.

Kan de koers Bytecoin waarde het op eigen hand?

Als wij van NuCrypto hier een antwoord op moeten geven, is het antwoord ‘nee’. Als we de volledige Bytecoin koers analyseren komt het er op neer dat het alleen goed gaat wanneer het met andere munten ook goed gaat. Dus op momenten dat het goed gaat met de gehele cryptowereld. Dit zijn vaak momenten waarop bijvoorbeeld Bitcoin een boost doormaakt. Dan zie je dat mensen weer geïnteresseerd raken en zich ook focussen op andere munten. Gaat het minder met de ‘grote’ munten, dan zie je de interesse in andere munten ook onmiddellijk stoppen. Vandaar dat wij van NuCrypto redelijk overtuigd zijn van het feit dat de grote munten moeten doorbreken, wil ook deze munt nog een glansrijke toekomst tegemoet gaan.