Bytecoin

Bytecoin BCN (BCN)

Heb je ergens gehoord over de Bytecoin BCN en wil je er graag meer over weten? Zoek dan vooral niet verder. Op onze uitgebreide website zullen we je ten eerste een introductie van de Blockchain en de bijbehorende BCN coin geven. Ook gaan we je duidelijk maken hoe de Bytecoin koers ervoor staat, wat de beste wallets ervoor zijn, hoe je de munt kunt minen en waar je de Bytecoin kopen en verkopen kunt realiseren. Uiteindelijk zul je heel veel kennis rijker zijn en kun je beslissen of deze cryptocurrency geschikt is voor jou.

Gegarandeerde anonimiteit bij gebruik van de BCN coin

De Bytecoin BCN is ontwikkeld met het doel om betalingen eenvoudiger te maken. Het heeft ook een hoge prioriteit dat die betalingen volledig anoniem plaats kunnen vinden. Als je dus op zoek bent naar een munt waarbij het goed zit qua privacy, kan de BCN coin misschien wel iets voor jou zijn. Omdat we steeds meer online lijken te leven, wordt dit voor steeds meer mensen een belangrijk punt.

Anonimiteit wordt gegarandeerd bij de BCN crypto coin doordat deze gebaseerd is op CryptoNote. Dit is een protocol dat bestaat uit cryptografische algoritmes om informatie mee te versleutelen. De Bytecoin BCN is de eerste waarbij dit protocol wordt gebruikt. Monero is nog een ander en momenteel bekender voorbeeld van een blockchain waarbij CryptoNote wordt gebruikt. Het lijkt dé manier te zijn om privacy te verzekeren.

De verzender én de ontvanger van een betaling worden beide afgeschermd voor de rest van de gebruikers van de blockchain. De privacy voor de verzender wordt verzekerd door middel van “ring signatures”. Dit houdt in dat er een handtekening bij de transactie geplaatst wordt die gevormd is uit de handtekeningen van vijf verschillende gebruikers. Voor de ontvanger wordt de privacy verzekerd door “stealth adresses”. Een ontvanger is altijd in het bezit van twee verschillende public keys. Bij elke transactie wordt een unieke nieuwe public key gegenereerd uit die twee originele public keys. Deze is alleen geldig voor die ene transactie.

 

Hoe verkrijg je de BCN crypto munt zelf?

Je kunt de BCN coin in je bezit krijgen door deze simpelweg te kopen of door het te minen. Bij mining van de munt wordt gebruik gemaakt van Proof-of-Work. Je kunt je eigen computer dus inzetten om transacties te controleren en uit te laten voeren, waarvoor je beloond wordt. Zo zijn er geen banken meer nodig. Bij de bekendere Bitcoin currency is het zo dat het SHA-256 algoritme ingezet wordt. Door dit algoritme ontstaan er echter voordelen voor mensen met krachtige computers. Bij de Bytecoin BCN crypto munt is dit niet het geval. Iedere computer met een normale videokaart kan op een effectieve manier munten minen. Dit unieke consensusmechanisme wordt “Egalitarian Proof-of-Work” genoemd.

Bytecoin kopen en verkopen

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more