BitShares kopen

BitShares kopen Nederland

De BitShares coin (BTS) verhandelen doe je tegenwoordig heel gemakkelijk online. Dit kan via een cryptocurrency exchange of broker. Het aantal exchanges en brokers waar je BitShares kopen online kunt realiseren is vooral de laatste jaren immens gestegen. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om een keuze te maken voor een bepaalde exchange. Vooral voor beginners die nog geen ervaring hebben is dit erg lastig. Daarom bedachten wij om te kijken wat de grootste, bekendste en meest gebruikte exchanges zijn. Hier hebben we een lijst van opgesteld. Bij elk van deze exchanges staat een gemiddeld cijfer die voortkomt uit ratings van NuCrypto-gebruikers en ervaringen van het NuCrypto-team. Daarbij komt dat voor elke exchange de belangrijkste plus- en minpunten staan beschreven. 

Gemakkelijk en vertrouwd BTS kopen iDEAL

Er zijn dus vele opties om BTS kopen iDEAL te realiseren. Maar de meeste mensen maken gebruik van een exchange. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges voor je onder de loep genomen. In onderstaande tabel zie je de rating van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team in één tabel. Verder vind je onder de tabel een onderbouwing van deze ratings. Daarin benoemen we de belangrijkste plus- en minpunten van ieder van deze exchanges. Hopelijk helpt het jou verder in je BitShares kopen iDEAL proces.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase is de grootste exchange ter wereld. Het is een veilige en betrouwbare exchange waar je op dit moment 11 bekende cryptovaluta kunt verhandelen. We vinden het vervelend om te melden dat BitShares kopen online daar niet bij hoort. We hopen dat hier snel verandering in komt.

Lees de volledige Coinbase review

2. Binance – 4,5 sterren

Dan Binance, een andere exchange die iedereen binnen de cryptowereld wel kent. Hier beschikken ze in tegenstelling tot Coinbase wel over deze munt. Op Binance kun je meer dan 100 verschillende munten verhandelen. Daarbij komt dat het de snelste exchange ter wereld is. Ook qua fee’s zijn ze de nummer één van de wereld. De fee van 0,1% is namelijk het laagst van alle exchanges. Verder is het uniek dat ze een eigen munt hebben ontwikkeld. Ze hebben namelijk de Binance coin op de markt gebracht. Helaas vinden veel mensen dat de gebruiksvriendelijkheid wat beter kan. Daarentegen vergoedt de snelheid natuurlijk wel een hoop. Tot slot is er nog geen app beschikbaar maar behoort BitShares kopen iDEAL wel tot de mogelijkheden.

Lees de volledige Binance review

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex is een exchange die bezit over een groot handelsvolume, meer dan 100 verschillende cryptomunten en een grote hoeveelheid gebruikers. Verder legt deze BitShares exchange heel erg de focus op veiligheid. Een belangrijk kenmerk van Bittrex is het feit dat je gratis kunt opnemen en storten, mits dit gedaan wordt vanuit andere cryptovaluta. Dus niet vanuit euro of dollar. Helaas heeft ook Bittrex nog geen app beschikbaar en de gebruiksvriendelijkheid van de website moet ook verbeterd worden. Vooral beginners geven regelmatig aan dat ze er moeite mee hebben. Daarentegen kan de gevorderde gebruiker wel genieten van heel veel extra’s bij BitShares kopen Nederland.

Lees de volledige Bittrex review

4. Kraken – 3,5 sterren

Kraken is een exchange die bekend is over de hele wereld. Dat is knap werk van het team achter Kraken, aangezien ze ‘slechts’ iets meer dan 20 munten in het aanbod hebben. BTS kopen iDEAL zit daar bijvoorbeeld niet tussen, wat betekend dat mensen die op zoek zijn naar deze munt altijd voor een andere exchange zullen kiezen.

Lees de volledige Kraken review

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex is een zeer bijzondere exchange die beschikt over meer dan 100 munten. Dat BitShares kopen Nederland hier wel mogelijk is, komt niet als een verrassing. Poloniex beschikt namelijk over bijna iedere munt, bekend of onbekend, die je maar kunt bedenken. Verder is de fee ook heel laag, namelijk 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Toch zijn er ook bij deze exchange een aantal nadelen bij het BitShares kopen online proces. Je kunt helaas alleen storten met cryptovaluta, de website is vaak traag en je hoeft niet te rekening op een vlotte customer support. BitShares kopen iDEAL is dus niet mogelijk.

Lees de volledige Poloniex review