BitShares

BitShares coin (BTS coin)

Bitshares is een gedecentraliseerd uitwisselingsplatform voor het verhandelen van cryptocurrencies zonder dat je de blockchain hoeft te verlaten. Ben je geïnteresseerd in de BTS coin en wil je er meer over weten? Dan ben je bij NuCrypto op het juiste adres. Op deze pagina kun je alle relevante informatie vinden over de BitShares coin. De koers, de exchanges, de benodigde wallets om BitShares kopen te realiseren en andere belangrijke informatie komt aan bod.

BitShares, het decentrale handelsplatform

De BTS coin is opgericht door crypto-expert Dan Larimer, de huidige eigenaar van EOS. Larimer is onder andere betrokken geweest bij de ontwikkeling van Bitcoin en heeft meermaals om de tafel gezeten met Satoshi Nakamoto om de toekomst ervan te bespreken. Dan Larimer voorzag al dat blockchain tegen schaalproblemen aan zou lopen en dat er een oplossing moest komen. Hij kwam met een twee-lagenoplossing waardoor het mogelijk is om micro-transacties uit te voeren. Verder zag hij de problemen van centrale exchanges, en wist hij dat er gedecentraliseerde exchanges ontwikkeld moesten worden. Dat heeft hij dus gedaan met de BitShares coin.

De mogelijkheden van BitShares (BTS)

BitShares maakt het mogelijk om via je smartphone toegang tot diensten te krijgen zonder dat daar een tussenpartij, zoals de bank, voor nodig is. Heel interessant natuurlijk, want er zijn meer mensen die een smartphone hebben dan mensen met een bankrekening.

Daarnaast focust de BTS coin zich ook op een decentrale exchange. Dit is een handelsplatform waar de centrale partij niet aan knoppen blijft draaien. Er zijn stable coins uitgebracht waar je altijd je cryptocurrencies naar kunt omwisselen. Deze stable coins vertegenwoordigen een bepaalde waarde zoals de euro of de dollar. Zo’n coin krijgt de naam bitEUR of bitUSD. Deze functie maakt het mogelijk om te handelen op een exchange zonder dat je daarvoor euro’s of dollars moet storten.

Naast het aanbieden van stable coins hebben ze ook nog bitAssets in het leven geroepen. Deze maken het bijvoorbeeld mogelijk om een coin met de naam bitCAR te creëren. Deze bitCAR vertegenwoordigt dan de automarkt. Hierdoor is het mogelijk om alle denkbare spullen en diensten te verhandelen met coins.

BitShares blockchain

De BTS coin heeft een eigen blockchain die is gebaseerd op de Graphene technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om iedere 1,5 seconde een block te creëren en is in staat om 100.000 transacties per seconde te verwerken. Op dit moment zijn het er 3.000 tot 4.000 per seconde, dus er is nog genoeg ruimte om te groeien.

Wat je verder nog moet weten over de BitShares coin

  • De BitShares coin kan niet worden gemined en wordt voornamelijk gebruikt als onderpand voor het platform
  • Voor de assets die worden aangeboden willen ze minimaal dubbel zoveel geld als onderpand hebben. Stel dat er voor $20 miljoen aan assets worden aangeboden, zorgt BitShares dat ze voor $40 miljoen aan onderpand hebben liggen. Dit is om mogelijke problemen altijd op te kunnen lossen.
  • Het kan niet worden opgeslagen op een hardware wallet. Veel mensen doen het met een software wallet van het project of op de exchange.

BTS coin kopen en verkopen

We hebben hieronder de verschillende exchanges om BitShares (BTS) te kopen op een rij gezet.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more