Bitcoin Cash kopen

Bitcoin Cash kopen Nederland via een exchange 

Tegenwoordig is het heel makkelijk om binnen enkele minuten Bitcoin Cash (BCH) online te kopen. Dit kan gemakkelijk via de cryptocurrency exchanges. Er zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers op het internet te vinden om Bitcoin Cash kopen te realiseren. Er zijn tegenwoordig zo veel exchanges, dat het moeilijk is om deze allemaal te vergelijken. Daarom hebben wij van NuCrypto gekeken wat de 5 grootste en bekendste exchanges zijn. Hiervan hebben wij de voor- en nadelen op een rij gezet. Ook krijgt elke exchange een rating die is gevormd door scores van NuCrypto gebruikers. Bitcoin Cash kopen wordt hierdoor een stuk makkelijker

Veilig en vertrouwd Bitcoin Cash kopen Nederland

Bitcoin Cash kopen kan op heel veel manieren. Maar het meest voor de hand liggende is dat je de aankopen doet via een exchange. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. De kans dat je namelijk een van deze gaat gebruiken is heel groot. In de onderstaande tabel vind je de rating terug van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team. Vervolgens vind je onder de tabel een onderbouwing van de ratings. Daarin worden enkele plus- en minpunten van de exchanges beschreven. Hopelijk helpt het jou verder met Bitcoin Cash kopen (BCH kopen).

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase krijgt een 4,5 gemiddeld en pakt daarmee de eerste plek. Niet zo gek natuurlijk, want het is de grootste exchange ter wereld qua bekendheid en het aantal gebruikers. Je zou verwachten dat de grootste exchange ter wereld een groot aanbod heeft, maar niks is minder waar. Coinbase heeft namelijk maar 10 verschillende munten in het aanbod. Bitcoin Cash kopen Nederland (BCH kopen) hoort ook tot de mogelijkheden. Verder is het een groot voordeel dat je direct kunt storten van euro of dollar naar Bitcoin Cash. Bitcoin Cash kopen iDEAL kan binnen 1 tot 3 werkdagen. Met een creditcard is het zelfs binnen het uur gerealiseerd. Ook staat Coinbase bekend om de gebruiksvriendelijke website. Deze is ook voor beginners zeer goed te overzien. Tot slot heeft Coinbase een eigen app in het Nederlands. Bitcoin Cash kopen kan dus ook via een app.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Op nummer 2 het hele betrouwbare Binance. Deze exchange beschikt over meer dan 100 verschillende munten, waaronder Bitcoin Cash. Binance staat bekend als de snelste exchange ter wereld. Daarbij komt dat ze ook de laagste fee ter wereld hebben: 0,1%. Bitcoin Cash kopen (BCH kopen) kan dus heel snel en goedkoop. Verder is het leuke van Binance dat ze een eigen munt op de wereld hebben gebracht, de Binance coin. Toch zijn er een aantal mindere punten bij Binance. Voor veel mensen is de website te lastig. De gebruiksvriendelijkheid moet dus echt omhoog. Ook hebben ze geen app beschikbaar.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

De volgende op de lijst is Bittrex. Deze exchange beschikt over meer dan 100 verschillende cryptomunten en bevat een groot handelsvolume. Bittrex legt heel erg de focus op de veiligheid tijdens het handelen met crypto. Verder is het opnemen en storten gratis wanneer je dit doet vanuit andere currencies. Maar net als bij Binance, wordt ook hier te vaak geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid van de website. Vooral beginners hebben hier last van. Wanneer je al wat gevorderd bent binnen de wereld van crypto, is Bittrex zeker iets voor jou.  Bitcoin Cash kopen is natuurlijk mogelijk via deze exchange. Een app is er helaas nog niet.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Voor Kraken is er ook een plekje bij de 5 grootste exchanges. Het is algemeen bekend dat deze exchange bijna onmogelijk te hacken is. Dat geeft de gebruiker natuurlijk veel zekerheid. Deze exchange beschikt over iets meer dan 20 verschillende munten. BCH kopen is er daar zeker een van. Verder vraagt Kraken een redelijk lage fee, met 0,16% voor de maker en 0,26% voor de nemer. Wanneer je wilt opnemen kost dat 9 cent. Helaas zijn er ook een aantal mindere punten op te noemen. Allereerst is de website vaak aan de trage kant. Dit komt zeer waarschijnlijk door de populariteit van de website. Verder kan de website wel wat makkelijker gemaakt worden zodat ook beginners hun weg kunnen vinden. Helaas is Bitcoin Cash kopen iDEAL (BCH kopen) nog niet mogelijk via een app.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex pakt ook een plekje tussen de 5 grootste. Deze exchange is zo uniek omdat het meer dan 100 verschillende crypto in het aanbod heeft. Hier zitten een aantal hele bijzondere tussen die niet op veel plekken te verhandelen zijn. Bij Poloniex is ook de fee erg laag (0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer). Het grote nadeel is dat je alleen maar kunt storten met cryptovaluta. Dat betekent dat Bitcoin Cash kopen iDEAL niet mogelijk is. Tot slot is de website vaak langzaam en krijg je niet snel reactie bij de customer support.

Lees de volledige Poloniex review.