Bitcoin Cash koers

Bitcoin Cash koers

Bitcoin Cash is een munt die 1 augustus 2017 is ontstaan als afsplitsing van Bitcoin. Het is dus een jonkie in de wereld van cryptovaluta. Toch heeft de koers bitcoin Cash waarde al grote verschillen meegemaakt. Dit heeft net als bij alle andere munten te maken met de crypto-gekte van eind 2017. Dit zette ook de Bitcoin Cash koers op zijn kop. Wij van NuCrypto zetten de belangrijkste ontwikkelingen van deze koers op een rij.

In de onderstaande chart kun je de koers live bekijken. Ook kun je de instellingen aanpassen en de gehele geschiedenis inzien.

  • BCH
  • Bitcoin Cash
    (BCH)
  • Price
    321.57
  • Market Cap
    5,885,410,418.00

De koers Bitcoin Cash waarde beleefde een razende start

De eerste maanden waren voor deze munt ongelofelijk mooi. In augustus kwam de munt online, en zeer toevallig beleefde de wereld van cryptovaluta de daarop volgende maanden haar grote doorbraak. Vooral Bitcoin kwam overal in het nieuws en werd het gesprek van de dag. Hierdoor kwamen mensen ook in aanraking met andere munten. Door het grote enthousiasme begonnen veel mensen direct te handelen waardoor alle koersen als een raket stegen. Ook de Bitcoin Cash koers beleefde een mooie tijd. Bij de lancering op 1 augustus 2017 was de waarde nog € 233,35. Binnen 3 en een halve maand, op 20 december, was de waarde al € 3054,55. Wie dat tijdens de lancering op 1 augustus had voorspeld, was waarschijnlijk voor gek verklaard. Toch was dit de werkelijkheid. Daarna is het net als bij de andere munten alleen maar blijven dalen. Alleen in de periode april-mei 2018 verdriedubbelde de koers Bitcoin Cash waarde zich. Helaas was dit ook maar een uitschieter en is de waarde daarna weer sterk blijven dalen.

Wat gaat er gebeuren met de Bitcoin Cash koers?

Helaas is het onmogelijk om een Bitcoin Cash koers verwachting uit te spreken, omdat het altijd maar afwachten is wat er gebeurt. Het hangt namelijk van vele factoren af. De ene expert verwacht geen toekomst, de ander verwacht weer een geweldige toekomst. Er is dus niet één concrete verwachting uit te spreken. Op het moment dat de vraag naar deze munt stijgt, zal de waarde weer gaan stijgen. Zo werkt het nu eenmaal. Daarbij is de munt wel afhankelijk van meerdere factoren. Als eerst kunnen andere munten al voor flinke stijging van de koers Bitcoin Cash waarde zorgen. Kijk maar naar de gekte rondom Bitcoin eind 2017. Hierdoor steeg de waarde van tientallen munten als een raket. Ook kunnen nieuwe toepassingen of producten ervoor zorgen dat de waarde stijgt. Het zou dus zomaar kunnen dat er iets gebeurt waardoor de munt binnen drie maanden alweer vijf keer zo veel waard is, je weet het nooit. Wij van NuCrypto kunnen dus geen Bitcoin Cash koers verwachting uitspreken. Natuurlijk zijn er genoeg mensen die een verwachting uitspreken en daar ook gegronde redenen voor hebben. Wij hopen natuurlijk dat de positief gestelde personen hun gelijk krijgen en dat deze munt weer terugkomt op het niveau van december 2017.