Binance coin kopen

Binance coin kopen

Tegenwoordig is het heel makkelijk om binnen enkele minuten cryptomunten, waaronder Binance coin, online te kopen. Dit kan gemakkelijk via de welbekende cryptocurrency exchanges. Er zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers op het internet te vinden om cryptomunten te kopen, dat je niet meer weet welke je het best kunt gebruiken. Bij Binance coin kopen is deze keuze wel wat makkelijker te maken. Vele bekende exchanges als Kraken, Bittrex, Poloniex en Coinbase hebben de munt namelijk niet in het aanbod. Deze munt is door de bekende exchange Binance zelf op de markt gebracht. Daardoor ligt het dus erg voor de hand dat je Binance coin kopen realiseert via deze exchange.

Veilig en vertrouwd Binance coin kopen Nederland

Binance coin kopen Nederland kan dus niet op heel veel plekken. Daarom raden wij het aan om dit via Binance te doen. Dat is een vertrouwde exchange die al jaren laat zien dat het goed kan draaien. Via Binance kan het veilig, goedkoop en heel erg snel. Voor de bezoekers die niet alleen geïnteresseerd zijn in de Binance coin hebben we op deze pagina een tabel geplaatst met daarin ratings van de vijf bekendste exchanges ter wereld. Ook kun je op deze pagina reviews terugvinden van deze exchanges. Dit kan zeer prettig zijn voor de mensen die graag andere munten willen kopen. 

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase is de grootste en bekendste exchange ter wereld, en krijgt ook de hoogste rating. Bij zo’n grote en bekende exchange zal je verwachten dat het vele munten in haar aanbod heeft. Hoe kunnen ze anders zo veel gebruikers hebben? Maar niks is minder waar. Coinbase beschikt maar over 11 verschillende munten en daar hoort Binance coin kopen niet bij.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Binance is dé exchange die voor jou het belangrijkst is. Deze krijgt met een 4,5 echt een super-rating. Dit komt niet uit de lucht vallen aangezien deze exchange beschikt over meer dan 100 verschillende munten, waaronder dus de zelf ontwikkelde Binance coin. Ze zijn op dit moment de enige van de vijf bekende exchanges die een eigen munt op de wereld hebben gebracht. Hier kun je Binance coin kopen op de snelste exchange ter wereld.

Niet alleen daarin zijn ze de nummer één, maar ook qua kosten. De fee is hier 0,1%, wat het laagste percentage is van alle exchanges. Daarbij komt dat Binance coin kopen iDEAL ook mogelijk is. Ondanks alle pluspunten is er toch iets minder positiefs wat wel benoemd moet worden. Zo wordt er regelmatig geklaagd dat mensen de exchange te lastig vinden. Vooral beginners hebben vaak iets aan te merken op de gebruiksvriendelijkheid. Ook is het jammer dat er nog geen Binance app beschikbaar is.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex is een exchange die bekend staat om het grote handelsvolume en de vele verschillende munten. Ze hebben namelijk meer dan 100 verschillende munten en daardoor ook heel veel gebruikers. Toch beschikken ze jammer genoeg niet over de Binance coin. Uiteraard is het best logisch dat je geen munten van concurrenten gaat aanbieden. Het is namelijk toch een stukje reclame wat je op dat moment maakt.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Ook Kraken is een zeer bekende exchange die een plekje krijgt in de top vijf. Net als bij Coinbase is het zeer verrassend dat Kraken zo groot en bekend is. Het beschikt namelijk ‘maar’ over iets meer dan 20 verschillende munten. Helaas is de Binance coin kopen iDEAL hier ook niet mogelijk. Kraken richt zich vooral op de bekendere munten waar veel vraag naar is over de hele wereld.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex is de meest unieke exchange van de vijf. Ze beschikken over meer dan 100 verschillende munten en daar zitten een aantal hele bijzondere tussen. Dit zijn munten die maar op weinig plekken te verhandelen zijn dus dat maakt Poloniex zo speciaal ten opzichte van andere exchanges. Helaas beschikken ze niet over de Binance coin.

Lees de volledige Poloniex review.