Binance coin koers

Binance coin koers

De waarde Bincance coin koers loopt volledig anders dan die van andere munten. Dat heeft er natuurlijk ook mee te maken dat de coin maar op weinig plekken te verhandelen is. Het bijzondere is namelijk dat de Binance coin waarde wel een piek kent tijdens de cryptohype die eind 2017 ontstond, maar dat dit bij lange na niet de hoogste piek is. Sinds 2019 is aangebroken gaat het namelijk echt fantastisch met de Binance coin koers. De waarde zit ondertussen ruimschoots boven de waarde die het tijdens de cryptohype bereikte. Het ziet er op dit moment naar uit dat de Binance coin een glansrijke toekomst tegemoet gaat.

In het verloop van deze pagina kom je alles te weten over de ontwikkelingen die deze koers heeft doorgemaakt, wat de huidige waarde is en hoe deze in de toekomst zal gaan verlopen. Ook voor mensen die twijfelen of ze Binance coin kopen, is dit een handige pagina.

In onderstaande tijdlijn kun je de huidige koers Binance coin waarde zien en kun je deze tot maximaal één jaar terug bekijken.

  • BNB
  • Binance Coin
    (BNB)
  • Price
    17.01
  • Market Cap
    2,645,365,581.00

2019, het jaar van de koer Binance coin waarde doorbraak

In september 2017 ging de munt live met een waarde van € 0,15. Ze bleken net op tijd, aangezien er in de winter van 2017 een wereldwijde crypto-gekte ontstond. Overal kwam je het tegen. Op televisie en op nieuws-sites, iedereen die erover sprak. Je kon er niet meer omheen. De aandacht werd vooral getrokken door munten als Bitcoin, Ripple en Ethereum. Door deze wereldwijde aandacht gingen zo veel mensen handelen in crypto, dat alle prijzen omhoog schoten. Ook de Binance coin waarde was op 1 januari 2018 ‘ineens’ € 19,-. En dan te bedenken dat hij bij lancering zo rond de € 0,15 was. De Binance coin koers was dus al meer dan 100 keer zo hoog geworden.

Na deze hype ging het natuurlijk ook met deze munt een stuk minder. Maar de munt liet wel zien dat hij sterk was en ver boven de startwaarde bleef. Tot november 2018 schommelde de Binance coin prijs constant tussen de € 7,- en € 13,-. Het verval was dus niet echt groot na de hype. In november en december van 2018 ging het duidelijk minder met de munt. De waarde zakte onder de € 5,-. Maar dit bleek voor korte duur te zijn geweest. Gelijk vanaf de eerste dag in 2019 is de waarde gaan stijgen. En tot op het moment van schrijven is het daar niet mee gestopt. Op dit moment zit de koers Binance coin prijs al ruim boven de € 25,- en dat betekent eveneens een hoogtepunt uit de geschiedenis van de munt.

Wanneer stopt dit sprookje?

De ontwikkelingen die op dit moment aan de gang zijn in deze koers zijn ongekend en bijzonder. De munt blijkt niet afhankelijk van andere munten en kan helemaal op eigen benen omhoog komen. Je ziet zelfs dat ze het kunnen op momenten dat de gemiddelde cryptomunt het moeilijk heeft. Laat dus staan wanneer het wereldwijd goed gaat met de cryptovaluta. Eigenlijk kunnen wij van NuCrypto alleen maar positief zijn over de ontwikkelingen en hebben we veel hoop voor de toekomst. Het pareltje van de Binance exchange zal een hele belangrijke rol gaan spelen in de cryptowereld. Natuurlijk zal ook deze koers weer mindere tijden beleven. Maar het belangrijkste is dat hij hier ook weer bovenop komt.