Binance Coin

Binance Coin (BNB)

Wil je alles weten over de BNB coin, die gebruik maakt van de Ethereum blockchain? Dan zit je bij NuCrypto zeker goed! We zullen je ten eerste wat achtergrondinformatie over deze cryptomunt geven. Ook maken we je bijvoorbeeld duidelijk in welke wallets je de munt kunt bewaren, waar je Binance Coin kopen kunt realiseren en hoe de Binance Coin koers ervoor staat. Als je alles gelezen hebt, zou je zeker genoeg kennis moeten hebben om te kunnen bepalen of de Binance Coin wat voor jou is.

  • BNB
  • Binance Coin
    (BNB)
  • Price
    17.91
  • Market Cap
    2,785,990,587.00

BNB Coin als cryptocurrency voor het handelsplatform Binance

Zoals je misschien wel al kon raden, is de BNB Coin de officiële munt van het bekende handelsplatform Binance. Via dit platform kunnen heel veel verschillende cryptocurrencies gekocht en verkocht worden. Dit kopen en verkopen brengt kosten met zich mee, maar met de BNB crypto coin van het platform zelf worden deze kosten aanzienlijk verminderd. Het eerste jaar dat je hem in voorraad hebt krijg je 50% korting! In het tweede jaar wordt dit helaas wel verlaagd tot 25% en in de jaren daarna wordt er steeds verder verlaagd. De meeste mensen handelen daarom niet veel met de BNB Coin zelf. Het is een goed idee om de coins juist lang in je wallet te bewaren, zodat je flink van korting kunt profiteren tijdens het handelen met andere cryptocurrencies. Het klinkt misschien alsof je niet veel aan de munt hebt, maar je moet in gedachten houden dat het Binance platform zeer handig is, zoals je in onze Binance review hebt kunnen lezen. De korting komt zeker van pas als je er zelf ook veel gebruik van maakt.

 

Mogelijkheden met de BNB crypto coin

Oorspronkelijk waren er 200 miljoen BNB crypto coins in omloop. Dit zullen er echter steeds minder worden, omdat het bedrijf erachter de BNB crypto coins vernietigd. Ze willen er zo uiteindelijk voor zorgen dat het aantal coins verminderd wordt tot 100 miljoen. Het is niet mogelijk om de Binance Coin te minen, wat de populariteit ervan niet ten goede komt. Wél kun je er virtuele cadeaus mee kopen op het platform van Uplive. Het zou zeker kunnen dat er nog meer mogelijkheden komen, maar deze cryptomunt is nog erg jong. In de toekomst zal het waarschijnlijk de enige cryptovaluta zijn waarmee transacties voltooid kunnen worden op de decentrale exchange van Binance. Binnen die decentrale exchange zul je onder andere je coins in eigen beheer kunnen houden en hoeven er geen persoonsgegevens gedeeld te worden. Dit zou wel eens veel toegevoegde waarde kunnen gaan hebben!

Binance Coin kopen en verkopen

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more