0x koers

0x koers

De koers 0x waarde is er een die regelmatig sterk terugkomt. Het kent een aantal sterke periodes in het verleden, maar ook hier geldt dat de hoogste waarde werd behaald tijdens de crypto-gekte die eind 2017 ontstond. Welke ontwikkelingen heeft deze 0x prijs doorgemaakt en wat is de huidige waarde? Op deze pagina zal dat allemaal aan bod komen. Na het lezen weet je eigenlijk alles over de 0x koers en dat kan jou eventueel helpen bij het 0x kopen proces. Tot slot hebben we het onderaan de pagina over de toekomst van deze coin.

In onderstaande chart kun je de huidige 0x waarde zien en kun je tot maximaal één jaar terug kijken.

  • ZRX
  • 0x
    (ZRX)
  • Price
    0.244926
  • Market Cap
    148,143,777.00

Koers 0x waarde kent van geen opgeven

In augustus 2017 werd de munt gelanceerd. Op dat moment was de 0x prijs zo rond de € 0,30. Deze begon gelijk met dalen en is dat ook blijven doen tot dat de maand december aanbrak. Toen ging het wereldwijd los met de cryptovaluta. Vooral Bitcoin pakte het nieuws en was het gesprek van de dag. Ook Ethereum en Ripple hadden dit, maar in mindere mate. Hierdoor raakten mensen zeer geïnteresseerd in cryptomunten want ze zagen hier het digitale goud in. Daardoor ging het al snel goed met alle koersen en schoot iedere muntwaarde omhoog. Begin december was de 0x prijs nog € 0,20. Op 8 januari 2018 was deze € 1,94. Tot nu toe nog steeds de hoogst gemeten koers 0x waarde.

Maar net zo snel als de koers omhoog ging, ging die ook weer naar beneden. In maart was de waarde weer terug bij af, namelijk € 0,35. Toen was daar opeens weer de super goede maand april waarin de waarde steeg naar € 1,37. Er was dus weer goede hoop. Helaas bleek ook dit slechts een piek die geen lang bestaan had. Twee maanden later gebeurde het wéér. De waarde steeg midden in de zomer van € 0,60 naar € 1,10. Ook dit ging al snel weer bergafwaarts en de waarde dook uiteindelijk naar de € 0,50 in september van datzelfde jaar. En op het moment dat je denkt dat dit het laatste was, gebeurde het gewoon nog een keer. In oktober 2018 liet de 0x koers nogmaals zien hoe sterk hij is en steeg de waarde van € 0,50 naar € 0,80. Dat is de laatste keer geweest dat er ontwikkelingen waren in de koers. Daarna is de waarde onder de € 0,35 geschoten en is daar nog steeds niet bovenop gekomen.

Een toekomst die moeilijk in te schatten is

Een voorspelling doen is altijd lastig. Als we wisten wat er ging gebeuren zou het allemaal heel makkelijk zijn om ergens geld aan te verdienen. Maar dat is dus niet zo. Voor deze munt is het nog lastiger te voorspellen dan bij veel andere munten. Je ziet namelijk vaak dat munten echt afhankelijk zijn van ontwikkelingen bij Ethereum, Bitcoin en dat soort grote munten. Deze munt heeft daarentegen laten zien dat het ook zonder ontwikkelingen bij de grote munten ineens sterk omhoog kan schieten in waarde. En dat heeft de 0x koers zelfs meerdere keren laten zien. Vandaar dat we alleen kunnen adviseren dat je deze munt echt zelf in de gaten moet houden. Hiervoor moet je je dus niet richten op munten als Bitcoin, want daar is deze munt niet perse afhankelijk van. De 0x waarde is al meerdere keren opgestaan uit een verslagen positie, dus we zijn ervan overtuigd dat het ook dit jaar weer gaat gebeuren.