0x coin (ZRX)

Deze cryptovaluta heeft de benaming 0x gekregen, wat staat voor ‘zero exchange’. Het is een netwerk waar je gedecentraliseerde exchanges kunt maken. Dit platform is ontwikkeld omdat het team achter 0x verwacht dat in de toekomst de hele wereld met tokens werkt. Het platform is gebouwd op de Ethereum-blockchain. Ben je geïnteresseerd in de ZRX coin en wil je meer belangrijke informatie die je nodig hebt om een goed beeld te krijgen van de ZRX coin? Lees dan gerust verder want alle belangrijkste informatie komt terug op deze pagina van NuCrypto. Ook belangrijke punten als de 0x koers, ZRX wallet en de verschillende exchanges komen aan bod.

  • ZRX
  • 0x
    (ZRX)
  • Price
    0.244926
  • Market Cap
    148,143,777.00

0x ZRX gaat voor een groter volume

0x heeft een platform voor gedecentraliseerde exchanges ontwikkeld vanwege de schaalbaarheid. Een nadeel van huidige decentrale handelsplatformen is dat er een te klein handelsvolume aanwezig is. Het voordeel van de 0x coin is dat alle gedecentraliseerde exchanges die op het platform worden gebouwd hun liquiditeit delen. Als er 5 exchanges zijn met allen een volume van $4 miljoen, worden deze dus bij elkaar gepakt en komt het uit op een volume van $20 miljoen.

Net als vele cryptovaluta maakt ook de 0x coin gebruik van smart contracts. Op deze manier is er geen derde partij nodig. Ook maakt het de transacties veiliger. Het belangrijkste is dat je hierdoor altijd zelf de eigenaar van je coins blijft in plaats van een cryptocurrency exchange.

ZRX coin uitwisselen met je buurman

De 0x coin maakt het ook mogelijk om point-to-point orders te maken. Hierbij kan je precies aangeven met welk adres je wilt uitwisselen. Daarbij kan je ook zelf de prijs bepalen dus deze kan afwijken van de koers. Op deze manier is het dus mogelijk om bijvoorbeeld voor een vriendenprijs iemand die je kent ZRX coins te geven.

De ZRX coin wordt vooral gebruikt om relayers/decentrale exchanges te betalen voor hun diensten. Verder gebruiken aandeelhouders het om te stemmen voor veranderingen op het platform.

Welke ZRX wallet moet je gebruiken?

Je kan er voor kiezen om de ZRX crypto munt op de exchange op te slaan. Als je wat meer veiligheid wil, moet je voor een hardware wallet gaan. Hierbij heb je zelf de beveiligingssleutel in handen en daardoor ben je dus echt zelf de eigenaar van de coins. Er is geen unieke ZRX wallet.

ZRX kopen en verkopen

In onderstaande tabel zijn verschillende exchanges te zien waar je de 0x kopen kunt realiseren.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more